my name

MUHAMMAD NUR HARITH HOME BLOG FACEBOOK GAMBAR GOOGLE FOLLOW

name

Sabtu, 2 Februari 2013

Merindukan skolah,,

setelah lama menghitung hari,, akhirnya dapat jugak lah UPDATE blog nieh,, sampai sekarang baru la bukak,, kala tak,, mmg ak buka2,, betol,, Admin terlalu sangat amat busy dengan kerja yang BanYAK,, huhu,, okeh , tak peh,,

nie nk bari tawhu,, saya sebenarnya sangat2 rindu,, sangat2,, rindu lah,, kat skolah,, rindu nk skolah balik,, rindu seksangat! kalau boleh putarkan balik mase nie,, mmg sMIS la skolah yang terBAIK bagi saya,, Banyak kenangan maniss,, macam madu,,, ade gak kenangan yang pahit macam hempedu,, macam air ketom pon ade,, ukeh,, saya sbnrnye rindu kat skolah,, rindu sgt2 lah,, haa,, rimas pulah kn tulis cam tu,, tapi nie lah reality saya,, saya mmg amat merindui smua,,  tapi,, masa berlalu begitu pantas sehinggakan saya menjadi remaja yang kini tidak bersekolah lagi,, Ya Allah,, berikan aku kesempatan untuk skolah,, Buleh?

nk skolah,, nk jugak,, momomomo... :'(

Selasa, 11 September 2012

Jumaat, 6 April 2012

huh! ari nie rasa tak sehat lorh! huhu! naseb baik ade AIMAN NASRULAH & Afizul SHAHID bersama menemani saya! huhu.. setia ! *setia ke??*

Sabtu, 17 Mac 2012

harini ahad ,, saya balik asrama.. huuuu.. rindu gle kat asrama tu !rindu nka main bola tampar... best sangat2.. saya mmg pemain bola tampar skolah.. but dah tak de rezeki. saya main tahap tu je lah.. huhu.. best sangat main bola tampar.. rindu sangat2 kat asrama tu! lepas nie tak de lah nk bukak face book dah lepas nie rindu la pulak kat
harithpunyefacebook
harith ade 3 akaun fb !huhu.. kalau korang rajin sangat2.. add la harith tau ! harith sentiasa approve..hehehe..
saya suka tengok blog kawan saya nie ! blogsyafiq.. comel blog dye !! huhu..
asrama.. rindu sangat2.. huhu.. nk sangat2 jumpe korang ! baru cuti sminggu der ! cam ne la nanti abes skolah?? hurm.. entah la.. aku pon tak tau la ! harap2 budak asrama tahun depan happy je yerk ! huhu.. sayang korang !


Isnin, 12 Mac 2012

harini saya latihan dance ! huhu.. letih ! lepas nie on9 plak.. aku nie! selambe je gune lain skolah nak on9,,, nakal ! huu.. korang smua buat pe cuti nie? mesti bosan kan! so kalau bosan korang buat pe? kalau saya.. saya akn selalu g mane2 untuk on9.. lantak lah.. same ade kat cc atau kat skolah.. bb saya suka download macam2.. best ! harap2 you all best on your family !huhu..

Sabtu, 18 Februari 2012

semalam jumaat! 17-2-2012.. pengetua SMK Iskandar Shah, Parit telah bersara ! SO SAYA NGAN KENGKWAN YANG lain pun buat la persembahan ! naseb baik ;la waktu persembahan ari th saya takde wat anythings prob ! YANG LAIN ADE YANG SAMPIN TERTANGGAL LA ! ade yang lambat duduk la ! it's orait ! i dont care ! apepon kami dah wat yang terbaik.. 6paknye ramai yang minat nak menari nie ! tak sangka la plak ! huh !! penat gak menaip nie yek ! patut la aku tgk kawan aku sorang tu asyik2 menaip je !